huh

LINKKI

Laura
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209
kisumirri kirjoitti:

… hylätyn auton alla on pieni surkea kissanpentu…ja siellähän se piileskeli, n.5-6 vk vanha, todella likainen,toinen silmä pahasti tulehtunut, nälissään…
…jo pienenä hylätty ja pahoinpidelty…ja Max on vain yksi monista hylätyistä ja kaltoin kohdelluista täällä espanjassa…..

Huoh. Tää on tätä. Pahaa tekee. Onneksi Maxin silmä on nyt hoidettu, ja sillä on mahdollisuus elämään ilman jatkuvaa kärsimystä. Minäkin toivon todella kovasti, että se saisi arvoisensa kodin.

Joka kerta, kun meillä käy Suomesta vieraita, niin jossain vaiheessa tulee puheeksi eläimet, koska kaiken sorttista vipeltäjää pienestä isompaan näkyy katukuvassa sekä retkillä maaseudulle. Mulla nousee aina pala kurkkuun, kun tässä maassa elävistä elikoista pitäisi puhua. Vaikka osalla kotieläimistä (ja työjuhdista) on hyvät oltavat, niin ainakin tuplamäärä löytyy niitä pahoinpideltyjä, kaltoin kohdeltuja ja suorastaan kidutettuja eläinparkoja.

Onneksi täälläkin on SOS-Animals, PAD ja monta muuta järjestöä, jotka tekevät kukin oman osansa huono-osaisten eläinten hyväksi.