HP Pavilion DV6278/K

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arkteko
arkteko Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.04.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 109

Ostin pojille HP Pavilion läppärit 21.03.2007. Näissä käyttiksenä on Vista Ultimatet ja ohjelmapakettina Office Ultimate 2007. Eli koneilla tehdään töitä kuin myös pelataan (ne nuoret miehet). Kaikki toimi syyskuun loppuun loistavasti – kuin myös samaan aikaan hankittu HP:n tulostin (2575).

Sitten tapahtui: Vanhin poika asuu Irlannissa ja ilmoitti läppärin näytön hajonneen ja tiedusteli takuusta ja ostokuittia. En ehtinyt luuria sulkea, kun nuorin poika huuteli huoneestaan ”tuus iskä tänne”.

Eli kaksi samaan aikaan ostetun HP:n näyttö olisi mennyt rikki yht´aikaa? Järki sanoi, ettei näin voi olla. Tosin emäntä totesi, että kyllä voi – meidän perheessä!

No, alettiin ihmettelemään: Kun konetta yritti käynnistää, niin jotain välähtää mutta lopputuloksena on musta ruutu. Käytän usein työssäni läppäriä ja videotykkiä, joten tykki esille ja kytkettiin (RGB) läppäriin. Sitten käynnistettiin ja niinhän kuva näkyi videotykistä – mutta ei läppärin näytössä! Sitten vaan siirrettiin kuva myös läppärin näytölle (Fn+f4 näppäimet) ja kaikki toimii taas loistavasti!

Elikkä olisikohan HP:tä tullut jokin buginen päivitys – muuta selitystä en keksi.

Tuosta HP:n printteristä vielä: Jostain syystä syyskuussa tuli useita päivityspyyntöjä printterin softaan? Tulostin kyllä toimi koko ajan, mutta aloin jo huolestumaan. Sitten ne loppu ja lokakuussa ei ole tullut ensimmäistäkään päivitystä!