Hör du

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Kuules nyt ihan sovinnolla Arnold malagalainen. Joskus sinulla on ollut ihan teräviä, hyviäkin mielipiteitä täällä. Kunnioitan sinun vasemmistolaisuutta, on se sieltä äärilaidalta tai mistä lie, ei sen väliä. Silti pyytäisin sinuakin pitäytymään faktoissa kun puhutaan Fuengirolasta. En siellä asu, eikä minulla ole mitään tunnesiteitä sinne. Jos ei lasketa sitä, että noin 25 vuotta sitten se oli ensimmäinen paikka Espanjassa jota kunnioitin läsnäolollani.

Se että mainitsin el Caudillon, on sitä minun ns. huumoria, jota et ilman hymiöitä näytä jummartavan. Laita hakuun ”mille”, niin jo vuodesta 2007 olen sitä täällä yrittänyt viljellä. Santiagolta olen nyttemmin myös oppinut käyttämään niitä hymiöitä, paljonko Arnold ystäväni tarvit niitä tähän 😉 🙂 🙁 }:)

Ainakin me kaikki paikalla olijat olemme havainneet nykyisen Espanjan vallassa olevan puolueen kyvyt, sattuu olemaan sosialistit. Jos asiat on hoidettu peremmin Fuengirolassa riippumatta PSOEn vänkäämisestä, se on todella hienoa!

Kannattaa todella perehtyä asioihin, olipa poliittinen kanta mikä tahansa, ennenkuin laukoo typeryyksiä. En siis ole itse kannoittunut mihinkään puolueeseen, mutta vastustan sitkeästi korruptiota. Juuri siksi en voi hyväksyä sosialistien poliitikkojen korruptiota, josta tiedän ihan omakohtaisesti varmaan enemmän kuin herra Arnold.