homo homini lupus

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
matias31 kirjoitti:

Espanjassa on kunnianloukkauspykälät kohdallaan. Tämä tuli mieleen kun luin uutisen JoseMaria Gutierrezin saamasta korvauksesta. Tämä palloilija sai 60000 euron korvauksen siitä kun joku urheilulehti oli nimitellyt häntä homoksi.

Tuo homoepäily sai alkunsa, kun Jose Maria Gutierrez tavattiin suutelemasta nuorta poikaa, jonka henkilöllisyys tosin oli kovin epäselvä. Myöhemmin sitten löytyi joitain todisteita siitä, että kyseessä ei ollut poika ollenkaan, vaan hänen raskaana oleva siskonsa, joka oli leikannut hiuksensa lyhyiksi.

http://www.20minutos.es/noticia/351256/0/guti/beso/hombre/#

Klikkaamalla kuvan oikeasta alalaidasta [Ampliar]-nappia, näet kuvan alkuperäisestä artikkelista.

Asiaa selventeli myös ElPaís.
http://www.elpais.com/articulo/gente/tv/supuesto/novio/Guti/hermana/elpepugen/20080219elpepuage_4/Tes

Urheilulehti oli sensaatiohakuisuudessaan jo kuitenkin ehtinyt sössiä, ja se oli sitten siinä. Tokihan JMGz toisinaan pukeutuu hieman metroseksuellisti, joten epäilyksille saattaa syntyöä sijaa. Mies on kuitenkin kahden, aivan normaali avioliitossa saadun lapsen isä, joten…

Itse tapahtumasta on jo neljä vuotta, joten kyllähän tuolla jutulla ovat asianajajatkin tänä aikana ihan kivat dinerot tienanneet.

Noin muuten, homoseksuellin sanominen homoseksuelliksi ei liene minkäänlainen rikos, kun silloinhan puhutaan ainakin totta. Eri juttu sitten on, onko Espanjassa homoseksuaalisuus vieläkin niin hävettävä asia, että kaikki homotkaan eivät kestä itseänsä homoksi sanottavan? Pedro Almodóvar ainakin kestää ”merivettä” aivan esimerkillisesti.
😀

matias31 kirjoitti:

Kauankohan tämän uusiFuengirola-lehden toimittajien lompsa kestää heidän kunnianloukkauksiaan? 😉

Pahus.Mielenkiintoista. Onko uusifuengirolakin kutsunut jotakuta homoksi?
🙂