homeosympathy

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
blues kirjoitti:

…onko kenellekkaan homeopatia toiminut?

http://www.homeopaattinenhoito.fi/palaute.htm

Niinettä kyllä se nyt on todistettu. Mitään linkkejä noihin kertomuksiin ei tosin ollut, eikä seikkaperäistä mainintaa, mikä olisi ollut kunkin tapauksen varsinainen hoitomuoto (veden juominen vaiko kätten päällepaneminen), mutta uskottavahan se on kun se kerran on oikein intteernettiinkin laitettu.

blues kirjoitti:

…mun selkaani korjattiin 50 eurolla. 😀

Mielenkiintoista. Siveltiinkä sun selkääsi sillä (sun) viiskymppisellä? 😉

Oma selkäni on sellainen, että se jouduttiin leikkaamaan vuonna 1995. Leikkaus onnistui ja äijä pantiin laihdutukseen. Nyt selkä pelittää hyvin, mutta heti jos tulee liikaa ylipainoa, niin selkä kostaa kipuilemalla, joskus aivan alaraajoihin asti. Siinä on kuitenkin omat hyvät puolensa, koskapa olen melkoinen gourmet-ruuan ystävä ja nyt selkäpuoli vartioi vatsapuolen elämäntapoja. Eli, ei mikään herkku ole myrkkyä, mutta sen määrä useinkin on.

Homeopatiasta ja muista antroposofisista hoidoista vielä sen verran, että saattavathan niiden plasebovaikutukset joitakuita auttaakin. Samoin se, että homeopaatit todennäköisesti suhtautuvat ’potilaisiinsa’ enemmänkin tunnetasolla ja ”ymmärtäväisemmin” kuin koululääketieteen lääkärit, jotka saattavat henkisesti herkän potilaan näkövinkkelistä katsottuna olla sangen kylmäkiskoisia ja jopa välinpitämättömiä.

Eli siis vaikutus on hieman sama kuin silloin, kun ihminen rakastuu. Kun saa jonkun toisen taholta sellaista huomiota, jota ilman on joutunut pidemmän aikaa tallustamaan, niin dopamiinin määrä aivoissa lisääntyy ja maailma tuntuu sekä henkisesti että fyysisestikin aivan toiselta planeetalta kuin vielä eilen.
🙂