hombres, mujeres, perros

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Sorry vaan Mampu, mutta onko sulla jotenkin páä sekaisin? Ihan kuin et muistaisi, mitá olet kirjoittanut aikaisemmin. Ja eikö sinun mielestá Fuengirola olekaan semmoinen kaupunkimainen keskus, jossa löytyisi kaupungin palvelut ja rantakatu. Pátkiikö muisti pahastikin? Muistatko edes kuinka monta lasta sinulla on: yksi menee vaihtoon Madridiin, 2 lintsaa lukiosta ja kaksi pinnaa peruskoulusta. Ja te lataatte akkuja veden áárellä koiran kanssa. Vai meneekö sekin vaihtoon Madridiin?

Hehhh… Susta tulis varmaan hyvä salapoliisi, mutta koulutuksen tässä vaiheessa ei kuitenkaan vielä ihan niin hyvä, että palkkaisin.
=)
Nimittäin.. Aiemmassa kommentoinnissaan on Mampu saattanut jättää tietoisesti mainitsematta esikoisensa, jonka lähtö vaihtariksi Madridiin on heillä ollut jo tiedossa aiemmin, joten hänhän ei näin ollen tulisi muun perheen mukana. Voihan noita lapsia olla vaikka seitsemän, joista pari (esim. aiemmasta liitosta) on jo maailmalla ja yksi sitte lähdössä vaihtariksi ja ”vain” neljä vanhempien mukaan.
=/
Ja Fugeahan he sanoivat alkaneensa karttaa ”muutaman epävakaisemman talven jälkeen”, joten ei tarvitse olla ympäristötieteiden dosentti ymmärtääkseen, että varmaankin oli kyse parina viime talvena vallinneista sääolosuhteista. Olet tainnut itsekin manata säätä pariin kertaan; ainakin mielessäsi. Joten olisikohan tässä nyt ollut se 1% tapauksista, kun et ollut ihan tasan oikeassa?
=o)