Holaa!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä TjM
TjM Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.04.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 32

Mukava nähdä kuinka paljon on tullut positiivista palautetta matkaani liittyen, kiitos siitä!

Perjantaina saavuin paljon puhuttuun Fugeen ja vielä enemmän puhuttuun Hostel Nevadaan. Halusin itse kokea kyseisen paikan, koska se on jakanut niin paljon mielipiteitä. Elämysmatkailuahan se tämäkin on 😉 Soitin aikaisemmin samana päivänä että onko huoneita vapaina ja olihan niitä. Kun olin perillä niin sain kahdet avaimet käteen ja sain valita huoneet nähtyäni että otanko yhden vai kahden hengen huoneen. Huimaakin huimempi 3e hintaero huoneiden välillä ja vieläkin huimempi kokoero sai minut päätymään 2hlö huoneeseen ja maksoin siitä 33e/yö Perjantai iltana pelattiin orkkilaisten kanssa petankkia ja siitä jatkoimme tikanheiton ja huojuvan tornin parissa istumaan iltaa ja mukavaa oli. Kiitos kaikille teille mukavasta illasta!

Seuraavan päivän pyhitin levolle ja nukkumiselle, alkaa jo kolmen viikon reissaaminen tuntua pohkeissa senverran paljon että lepopäivä teki erittäin hyvää. Illalla sain kuitekin vaatteet päälle ja hain hyvän, mutta pienen pitsan jostain junakadun ravintolasta. Nautin pitsasta sekä Espanjalaisesta euroviisuselostuksta kun katsoin pisteiden arpomisen. No kaikkihan tietävät lopputuloksen, eihän se nyt kovin vahvasti mennyt.

Eilen sunnuntaina oli loman ehdottomasti parhaimpia päiviä. Käytiin Sierra Nevadan vuoristossa, joka oli aivan mahtava! Siitä voi lukea enemmän Lauran kirjoittamasta ’Melkein petankkia Sierra Nevadalla’ tekstistä. Aivan loistava päivä.

Tänään kävin Fuengirolan Zoossa eli eläintarhassa. Suosittelen kaikille lämpimästi. Siellä oli Gorillaa, lepardia ja tiikeriä. Sukulaispoikiakin oli montaa eri lajia ja kokoa. Lippu maksoi 15e joka ei mielestäni ollut kauhean kallis paikan laatuun nähden. Kuvia tuli räpsittyä kovasti, jospa mukaan sattui pari hyvääkin otosta.

Tarkoitus oli olla siis alunperin vain kaksi yötä Fugessa ja jatkaa sitten matkaa eteenpäin, mutta niinhän siinä taas kävi että jymähdin tänne. Illalla painan pääni tyynyyn neljännen kerran tässä hostellissa. Tosin toisen kerran tässä pienemmässä 1hlö huoneessa. Ai miksikö? Jaa-a. En tajua itsekään miksi menin vaihtamaan tähän pienempään huoneeseen kun uusin huonevarauksen eilen illalla. Kaikkea sitä. No illalla pitäisi vielä miettiä ja päättää mihin matka jatkuu huomenna. Luulen että kohti Malagaa, koska aika käy vähiin ja enää viikko aikaa kunnes matka jatkuu kohti koto Suomea. Kieltämättä alkaa jo koti-ikävä painamaan päälle, mutta viikko enää ainutlaatuista lomaa jäljellä. No enköhän minä selviä. 🙂