Hola vaan taas ja muchas gracias!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Esittelyä pukkaa Hola vaan taas ja muchas gracias!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Penelope
Penelope Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.09.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6

Kiitos kehuista…ehkä minussa on vähän kirjailijan vikaa ja siinäpä ammatti jota en ole vielä kokeillutkaan….:)

Pitää korjata: Olen siis entinen frankofiili ja sain siihen lääkitystä asuttuani siellä sen n.6v.
Tämähän ei tarkoita että Ranska olisi mitenkään pois suljettu vaihtoehto: hieno maa, toimiva domokratia mutta valitettavasti melkein yhtä kallis kuin Suomi ja palkat, varsinkin palvelualoilla, ihan yhtä surkeat elinkustannuksiin verrattuna .

Silloin 80-luvun alkupuoliskolla lomailin siis paljonkin tuolla Cataloniassa kun vierailimme siellä ex:än tuttujen luona, muistan hyvin sellaisen paikan kun Torredembarra.. olisi varmaan todella terveellinen paikka asua kun oli tosiaan täynnä mäntyjä. Mäntymetsä ja meri…täytyy olla terveellistä. Tuosta mainitsemastasi Rosasin kaupungista voisin kertoa erään erittäin romanttisen tarinan eräistä kyläjuhlista…. mutta eipä nyt vaivuta muistelemaan nuoruutta… nyt on vanhuus kyseessä tai ”troisiéme age” kuten ranskalaiset niin hienosti asian ilmaisevat ja kun aika ja vaihtoehdot ovat vähenemään päin niin pitää olla tarkkana näissä ”asumisasioissa” ja kun on asunut taas kohta 16v. kaksi kielisessä suomessa ei nyt heti tee mieli mihinkään kovin ”protektionistiselle” alueelle jota Catalonia ja Baskimaa välttämättä vähän ovat. Barcelona asia erikseen mutta suurkaupunkiin en enään lähde (siis asumaan)

Jostain syystä olen kuitenkin enemmän palmu kuin havumetsä ihminen ja kun olen rannikolla syntynyt niin meri pitää olla ja hiekkaranta ja siksi kai
ihastuin niin noihin Maspalomaksen dyyneihin ja ei haittaa vaikka talvikuukausinakin lämpötila pysyisi + 20C kieppeillä:) niin pysyy itsekkin vetreämpänä. Jonkinlaista ”kansainvälistä” juttua saa myös olla ja sitähän tuovat nämä turistit ja kun/jos on niitä niin voi olla että työnsaantikin on helepompaa kun en kuitenkaan ole niin rikas että pysyisin ihan vaan lonkkaa vetämään enkä haluaisikkaan (siis vielä!)