Hola Samujose

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kivaa saada taas uutta näkökulmaa ja maisemaakin Orkin sivuille. Mua kiehtoo lisäksi se, että kerrot tekeväsi töitäsi samoin onnellisin keinoin kuin minäkin – netin kautta voiden elää siten missä tahansa.

Itse tulin Espanjaan 1998 ja asettauduin käytännön syistä ”aluksi” Fuengirolaan. Meinasin seuraavaksi muuttaa muualle, mutta niinhän siinä kävi, että tänne juutuin ja myönnän myös viihtyneeni – asuen kuitenkin hieman sivummalla tuolta suomalaisten miehittämiltä kulmilta.

Pari vuotta sitten kävin lomalla Thaimaassa, minne olen nyt juurtumassa ihmissuhteen myötä kokonaan. Ja hyvältä tuntuu – toki myös täällä, missä oleilemme nyt Fuengirolassa kesää ja samalla tyhjentelemme pesää.

Sinä puolestasi toteutat nyt siellä yhtä niistä ajatuksista, joita mielessäni liikkui vuonna 2005, jolloin elämäni muuttui aika äkkiä ja Extremadura nousi esille ensin kiinteistövälittäjien sivuja selatessa, mielenkiinnon sen kuin vahvistuessa ottaessani selkoa alueesta muutoinkin. Vaan enpä ikinä ehtinyt käymään ennen kuin kohtalo (vaiko buddha) osoitti mulle muunlaiset tulevaisuuden kuviot muualta.

Nonniin, jos uteluttaa, niin taustojani pääset katsomaan Orkin profiilin kautta, Mutta kun ainakin itseäni uteluttaa myös niin kysäisen, mitä tai minkälaista työtä lähemmin netin kautta teet – ja Suomeenko vaiko muualle?