Hola Lumitus

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Olen itse tehnyt sekä että … espanjalaisilla matkatoimistoilla on usein kivoja matkoja hyvinäkin tarjouksina ja lisäksi ne rakentelevat paketteja asiakkaan mielen mukaan. Varsinaiset ryhmämatkat lienevät vähissä.

Ostin kerran mm. ”paketin” Kreikkaan ja sain ruhtinaallisen palvelun: Välilasku ja koneen vaihto omin voimin Roomassa, mutta perillä Ateenassa olikin sitten vastaanottaja nimikyltin kera, hääräsi matkalaukkuni taksiin ja maksoi sen hotelliin, soitti välillä jonakin päivänä kysyen, tarvitsenko jotakin, hoiteli kuljetukset kentälle kun jatkoin matkaani saarille jne. Olisi kuulemma palvellut kokonaista seuruettakin, mutta olin sillä kertaa ainoa ”pakettimatkalainen”. Huolettoman mukavaa itselleni, eikä kamalan kallista kuitenkaan, sillä hyödyin ilmeisesti toimiston sopimushinnoista.

Yksittäisiä reittilentoja olen kaivellut netistä ja pyytänyt sitten matkatoimistosta vertailevan tarjouksen. Lukuunottamatta halpayhtiöiden lentoja olen saanyt aina matkatoimistosta saman lennon samalla tai jopa halvemmalla hinnalla. Ja palvelut kaupan päälle. Fuengirolassa ykköstoimistoni on Meriatur (suomalainen), mutta olen käyttänyt myös paria espanjalaista.

Ai-niin, saattavat myös ehdottaa joitakin kivoja kohteita, joita et ehkä itse sillä matkustushalun hetkellä tulisisi ajatelleeksi. Silleen menin kerrankin Cadiziin ja asuin mukavasti Parador-hotellissa – ja olihan se lopulta kuin laivaristeily, hotelli oli sopivan kokoinen ”alus” monine palveluineen ja välillä poikkesin kaupungillekin leikkien ajatuksella, että ollaan nyt sitten satamassa ja menen maihin syömään.

Tärkeintä on lähteminen …
http://www.viajar.com/vacaciones