hmmm…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä espanjaorg
espanjaorg Ei kirjautuneena
Liittynyt: 21.01.2014
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 157
Don kirjoitti:

tarkoituksena danasoft.com in ip-osoite näyttö…

Hyvä että tällaiset asiat kiinnostavat.

Hankala sanoa miksi ”Pateq” haluaa allekirjoituksessaan näyttää tiettyjä asioita. Ehkäpä Pateq voisi itse vastata Don Bavarontin kysymykseen?

Orkkilaisten käyttöön on luotettu tuossa käytetty ”img -tagi” jota moni muukin lukija käyttää omissa allekirjoituksissaan ja kuvissa. Ainakaan toistaiseksi ei ole ollut mitään syytä estääkään kyseisen ”tagin” käyttöä – toki tarpeeen mukaan se voidaan tehdä milloin tahansa.

Ennen tuon kuvan muodostamista ja näyttämistä Orkissa Pateq:n käyttämä palvelimella oleva ohjelma lisää kuvaan muutamia tietoja. IP-osoite, selain, käyttöjärjestelmä ja operaattori ovat kuitenkin käytännössä julkista tietoa ja kenen tahansa selvitettävissä esim. Pateq:n käyttämällä tavalla. Kukin lukija näkee vain omat tietonsa. Joissain selaimissa tuollaisten tietojen näyttämiselle voi olla asetuksissa mahdollisuus laittaa esto.

Asialla ei ole mitään tekemistä Orkin kanssa, mutta ehkäpä Pateq voisi selventää kysyjälle ja muille kiinnostuneille omia motiivejaan noiden tietojen esittämisessä.