hmm..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
Zirinpito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.05.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 54

Hei Obim

Oleskeluluvan saannin tarkasta kestosta en osaa sanoa, mutta parhaimman infon varmaan saatte ottamalla yhteyttä miehesi kansallisuudesta riippuen sen maan täällä olevaan konsulaattiin. Itse oleskeluluvan saannin helppous riippuu mm. siitä mistä maasta miehesi tulee jne.

Oma mieheni on etelä-amerikasta ja jo niissä on eroavaisuuksia oleskeluluvissa mistä eteläamerikan maasta olet kotoisin. Hän sai oleskeluvan töitä varten, mutta jos olen ymmärtänyt oikein tällä hetkellä niitä ei niin vaan myönnetä töitä varten koska espanja haluaa taata ensisijaisesti töitä espanjalaisille. Ja niin kuin muissakin maissa niin kauan kun sinulla ei ole pysyvää oleskelulupaa ym. sitä joudutaan uusimaan ja taas hänen kohdallaan aina vaaditaan tarpeeksi työssäoloa, työsopimuksia ym. (MONIMUTKAISTA,,YÖK) Ja kyllä, kyseisellä oleskeluluvalla voi matkustaa max. 3 kk, minne ikinä haluatkaan, mutta työntekoon se ei anna oikeutta.

Voin yrittää auttaa sinua jos annat vähän yksityiskohtaisempia tietoja