Hipiästäkö kysymys …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 79 Hipiästäkö kysymys …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Sorry nyt, mutta joko olen liian paksunahkainen tai sitten tumpelo, mutta en todellakaan nähnyt kohdistettua solvaamista noissa edellä käydyssä keskusteluissa.

Tokelan kanssa saatamme heitellä ehkä keskinäistä herjaa sen haittaamatta meistä kumpaistakaan (kuulisittepa miten osaamme solvata naureskellen toisiamme, jos istumme nenäkkäin), mutta eihän siitä sovi muiden ottaa nokkiinsa.

Toisaalta … JT kyllä kuittasi Vilperin varsin lyhyesti, mutta eihän kait siitäkään mitään tule, jos täällä ylenaikaa joutuu anelemaan sanojensa vaikutuksia anteeksi tai julistamaan armeliaisuutta. Joten suositan malttia, ymmärrystä, halveksuntaa, ylenkatsetta, vähättelyä tai mitä tahansa asenteita niitä muita kohtaan, joiden henkilökohtaista mielialaa emme ehkä jaksa paapoa – tai joista emme sattumalta tykkää, syystä tai toisesta.

Yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos, pysyen silti metkuissa mukana – eihän kenenkään tarvitse väistellä ketään vaikka se toinen vähän veistelisikin. Pysytään siis viileinä vaikka kuinka kuumottaisi, jookos!

Ooohhh, oppisinpa tuon ikiaikaisesti itsekin.