Hinnat alas?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma uusi lentoyhtiö Hinnat alas?

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
santiago kirjoitti:

Vai onko Air Finlandin suora lento kumminkin halvempi kuin halpiksien palapelit?

Sanotaan taas heti suoraan etten osano mitään Malagaa koskevaa, mutta ainakin TMP-VLC tulee edelleen yöpymisineenkin halvemmaksi mennä palapelinä.
Osa matkustustavoista vaatii tosin hankalaa Espanjan sisäistä siirtymistä…Ryanair on edelleen helppo perheelliselle joka haluaa matkustaa rauhassa ja siirtää itse matkatavarat hihnalta hihnalle.
Aikaa ei tosin kulu sen enempää kuin esim Air Finlandilla…Finski on niin tyyris etten ole edes katsonut kauanko niiden settiin kuluu aikaa…lisäksi siinä on kaksi rasittavaa välilaskua. 😛

Hinta esim TMP-VLC 6/2010 4 hlö m/p

Finnair 2 välilaskua 2600 e

Air Finland huokea 1300 e mutta Tampereelta–Hesaan–Alicantesta Valenciaan…perillä illalla ei ehdi Alsaan eikä Renfeen joten pakollinen yöpyminen ja sitten vielä matkat en laskenut hintaa!

AirBaltic TMP-BCN alle 1000 e (sis 4 matkalaukkua) ++++ siirtyminen Barcelona-Valencia n aik 43,10 lapsi 25,85 /sivu Renfe. Sitäpaitsi Renfen pakaasin painoraja on 20 kg/hlö mikä ei toimi meille. YHT n 1138 e + mahd yöpyminen Barcelonassa paluu.
Lisäksi miinusta, ehkä jollekulle koneessa tarjoiltava lämmin lohiateria…joten ei voittanut valintaa.

Easy Jet 845 e ensin Tampereelta–Hesaan–vaihto Gatwick–aika liian lyhyt yöpymiseen tai kaupungissa käymiseen joten 2 X lounge a 85 punzua. YHT 1052 e

Air Berlin ei tarjonnut lentoja

Ryanair 848 euroa (hinta sis mennessä 4 matkalaukkua palatessa 5) vaihto meno STN paluu HHN yöpyminen kenttien tuntumassa Lontoossa a 90 e , Hahnissa 65 e (kuljetukset incluyo). YHT 1003 e

Eipä tarvitse olla lestadiolainenkaan ollakseen hintatietoinen…

Mielestäni ei ole olemassa yhtä ainoaa vaihtoehtoa edes minulle…kuinka sitten jos otetaan mukaan koko Suomen lentävä kansanosa.
Toki minun kohdallani asiaan vaikuttaa jo se, ettei kohteideni välillä yksinkertaisesti ole suoraa yhteyttä.

Oikein tässä hermo lepää kun tietää pääsevänsä taas kotiin!