hinnat

LINKKI

Taiju
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 594

[/quote]
Hinnat oikeastaan riippuvat paljon siitä millaista asumusta ja mistä päin Extremaduraa olet etsimässä. Lontoon hintatasoon tottuneena minulle oli melkoinen shokki että täällä saa ostettua 30-50.000 euron hintaan fincan tai pienessä kylässä sijaitsevan puutarhalla varustetun talon, sellaisen johon voi muuttaa sisälle ja sitten tehdä remonttia, jotta saa sen muokattua haluamakseen. Remonttihinta mukaan laskien jollakin 60-120.000 eurolla onkin sitten valmista. En tiedä mitä tuolla rahalla saa tätä nykyä Suomessa, kun en ole siellä hetkeen aikaan asunut, mutta Lontoosta ei taida irrota kuin autotalli.

Minulle on kotisuomesta tuttua talkoomeininki ja voinkin sitten kutsua halukkaita tutustumaan Extremaduran meininkiin. Ylläpito työntekoa vastaan… 😉
[/quote]

En usko, että Suomesta saa hyväkuntoista omakotitaloa 60-120000 e. Jostain kauempaa, palveluiden saavuttamattomissa saattaa löytää n. 120 000 e omakotitalon. Ja niiden kuntohan on sitten oma lukunsa. 60000-100000 e maksaa Turun kaksiot n. 5 km säteellä keskustasta (karkea arvio). Helsingin keskustasta ei sitten irtoakaan kuin keittiö tuolla hinnalla. Maaseutu paikat, jotka ovat n. 30 km etäisyydellä Turusta, vaatimatonkin varmaan alkaen 80 000 e. Nämä hinnat ovat minun arvioita vain, kun olen sivusilmällä seuraillut lehteämme Turussa.

Kun esitit kutsun tulla Extremaduraan, et tiedä minkä teit, tullaan kuule kaikki täältä..:)