Hiljaista on… ;)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOX 26 Hiljaista on… ;)

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Mikäs nyt on sulkenut arvon pulisijoiden suut? 🙂

Minulla on tällä hetkellä hyvä mieli ja hyvä olla. Söin juuri itse valmistamaani ihan pahuksen tulisesti maustettua kanariisisotkua ja hyvää oli! Suihkussakin kävin ja sain nautiskella upouuden föönini vaikutuksista hiuksiini!

Ivanka suuri nimittäin jätti minulle todellakin kunnon ammattikäyttäjien hiustenkuivaajan ja ihanan söpön vaaleanpunaisen herätyskellon! Naisellisesti hän ajatteli jopa ihoani ja jätti myös aimo kasan käytännöllisiä naisten kauneudenhoitotuotteita – laatumerkkejä, totta kai!… 😉

Se on aika jännä juttu kuinka käsitykset tavaraan, paikkaan ja aikaan voivat muuttua! Minusta on tullut uudelleen lähes murrosikäinen kapinoiva teini ja jos Ivanka olisi minua lähestynyt moisten lahjomien kanssa Suomessa, olisin tuijottanut häntä lähes mykistyneenä kauhusta!

Monet asiat saavat täysin uudet mittasuhteet uudessa elämässäni ja opin pikkuhiljaa nauttimaan kaikista pienistäkin asioista!

Aika outoa – hämmentävääkin, mutta myös hyvin kiintoisaa! Näin sitä oppii kaikkea uutta. Uskon jo nyt vahvasti teoriaan, kun päästät irti, saat myös jotain tilalle! 🙂

Kiitos Ivanka lahjoista! 8)