Hiljaista kuin huopatossutehtaalla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 13 Hiljaista kuin huopatossutehtaalla

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Kovin on vaisua kirjoittelu tänään täällä Orkissa. Ettei vaan olisi lukijat peesanneet kaveriani, jolta kysyin taannoin miksi ei ole enää kirjoittanut Suomessa eräälle palstalle. Vastasi: Ei ole ollut mitään asiaa. Aika hyvin vastattu ! Selvästikin ei nettiriippuvainen eikä narsisti jonka pitäisi olla esillä joka päivä jollain palstalla vaikkei olisi asiaakaan.

No, laitanpa kuitenkin jotain tajunnanvirtaa tänne bulinaboxin puolelle. Ei tarvitse ottaa niin tosissaan. Tätäkään.

Niin, olihan Kari sentään aktivoitunut hyvinkin ansiokkaisiin kirjoituksiin tänään. Nyt kun se tuli mieleeni, niin ei kai pieni ryhtiliike ole pelästyttänyt niin vanhoja kuin uudempiakin kirjailijoita…hmm.

Itse asiassa olen pitkin syksyä miettinyt ja salaa ennakoinut mielessäni tilannetta joilloin rakas lintukotomme kasvaa siihen mittaan että pikkuprobleemiakin saattaa syntyä. Netiketin ilmestymisen palstalle hävisin vedonlyönnissä vain yhdellä päivällä. Hevosvedonlyönneistä olen oppinut kyllä jo sen käytetyimmän sanan: JOS. Että ei mitään uutta jos en tätäkään vedonlyöntiä voittanut.

Kaiken kaikkiaan on hienoa saada lisää kirjoittajia. On se sitten työ-, harraste- tai mikä tahansa yhteisö, niin uutta aina kummeksutaan. Vaikkei aina olisi tarvettakaan. Useimmiten se johtuu siitä, että ei vielä tunneta. Kuten Kari totesi jotenkin siihen malliin, että netissä kun kehonkieli ei näy, tulee helposti väärinkäsityksiä. Ei se niin sanonut, mutta jotain sinne päin. Sitten jos se kirjoitettu kieli antaa pienenkin mahdollisuuden heikolle itsetunnolle…No jaa, annanpa olla.

Leino kuitenkin taisi sanoa ”ei oo kenkään huonompi toista”. Se ajatus on kopioitu sinne netikettiin. Ei sanasta sanaan, mutta ajatus.

Tämä on hieno foorumi ! Moderaattorin homma on vähemmän hieno. Ainakin useimmilla muilla palstoilla. Ei tehdä mekään Karille liikaa stressiä. Tuli mielen vanha toteamus siitä pyllistämisestä johonkin suuntaan kun ensin joutuu kumartamaan. Kaikki ”asiakkaat” ovat tärkeitä, täälläkin.

Eiköhän jatketa niin vanhemmat kuin uudemmatkin Karin ohjeistuksen mukaisesti ”jeesinkiä” eli ollaan aktiivisia.

Ai pahus, jäi taas ne pallukat laittamatta. Laitan ne tänne perään, niin saa kukin sijoitella mielensä ja huumorintajunsa mukaan tekstiin. Aika demokraattista ?

😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉

Siinä aluksi. Monistakaa tarpeen mukaan. Opettelen joku päivä uusia lisää.