hieman epäselväähän tuo

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649
vanhatyttö kirjoitti:

Mitä tässä on epäselvää??? Eu-kansalaisten ei tarvitse ja suomi on EU-maa. Ei myöskään niiden ei EU-kansalaisten, joilla on pysyvä oleskelulupa.

Epäselvää on kait se että fuengirola.org tarjoaa hieman ristiriitaista tietoa: ensimmäisen linkin takaa löytyy kuvaamasi selitys (”uusimispakko ei koske EU-kansalaisia”), toisen linkin takaa sitten tuo EU-kansalaisia koskeva ”vahvistuspakko”. Nämä ovat ne kaksi tarjottua linkkiä. Toisaalta toinen puhuu uusimisesta (”renovacion”), toinen puhuu vahvistamisesta (”confirmacion”).

Ritacasanueva kirjoitti:

Mimadridille tiedoksi etta Madridin kaupungintalolla on samantyylinen korfirmaatio mutta ei ole tata aikaa 2v. niinkuin Fuengirolassa. Kayppa teidan k.talon sivulla ja katso siita padron municipal, confirmación niin vahvistus on olemassa mutta toisella tapaa kuin Fuengirolassa. Tama nayttaa sellaselta piste tarkastukselta.

Kävin tsekkaamassa mutta sieltä löytyy ainoastaan uusimispakko ei-EU -kansalaisille joilla ei pysyvää oleskelulupaa ole. Jos parempaa infoa on niin saa laittaa linkkiä. Muistetaan kanssa että joka kaupunki ja kylä voi soveltaa keskushallinnon sääntöjä hieman miten sattuu…