Hesari

LINKKI

odysseus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
guanche kirjoitti:

Aika suuri osa jutusta käsitteli vanhuksia, jotka asuvat vakituisesti siellä. 80+ ikäisiä. Yksinäistä vanhenemista, jotenkin siitä tuli surullinen olo, eivät tiedä haluavatko Suomeen, vai jäädäkö sinne loppuelämäksi. Hinnat nousseet niin huimasti, että monet elävät ”kädestä suuhun.” Tri. P.R:n juttukin oli artikkelissa melko puhutteleva… totuuksia kertoili muutamalla nasevalla virkkeellä. Onneksi sieltä löytyy auttajia, jotka tekevät arvokasta työtä, ilman hintalappua. Tuli sellainen olo, että enpä haluisi vanheta siellä. Kun terveys alkaa horjua, niin kotiin. No, nää on tällaisia mietteitä, mitä tuli mieleen juttua lukiessani.

Taitaa siis hesari jatkaa vain tuttua Aurinkorannikon ”mummolandia”-lobbaamista. Muutamien vuosien aikana ei olla muuta hesarista nähty kuin espanjan olojen haukkumista ja niistä monista tuhansista nuorista Aurinkoranikonkin yrittäjistä ja työntekijöistä ei puhuta halaistua sanaa! Ihmeellinen lehti, eipä todellakaan kinnosta enää lukea ko. paatosta!

Sitäpaitsi miksi jonkun pitäisi tehdä työtä ”ilman hintalappua”?

Vanhenen ja haluan vanheta nimenomaan täällä tai ainakin jossain muualla kuin suomessa! Ei tulisi mieleenikään lähteä suomen eläköitymään. Espanjasta pois, ehkä? Esimerkiksi karibian suuntaan. Monien ihannoima Thaimaa on ”out” ja ei todellakaan kiinosta.