Herran tiet tutkimattomat, konstit ennen kokemattomat?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Kutsumusko? Herran tiet tutkimattomat, konstit ennen kokemattomat?

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
serisra kirjoitti:

Jos kerran Jumala on niin pieni nykyään,vaikkapa Espanjassa?
Ettei Hän millään voi tällaisia asioita järjestää,kuten ilmainen asunto.
No miten tämä sitten mahtunee järkeen,kun täälläkin Suomessa minulla on tällähetkellä ilmainen asunto?
Ja nyt viimeksi käydessäni Venäjällä minulle tarjottiin ilmainen asunto?
Pitää mennä ihan pieneksiaikaa makuulle ja panna silmät kiinni,heräänkö jostain muualta,kuin tästä asunnosta,josta en todellakaan maksa vuokraa. Sitten pitää ottaa puhelu Venäjälle ja kysyä,että tarkoititteko todellakin että asunto on ilmainen?
Voi että ihan pää menee pyörälle näitten epäuskoisten kanssa.Miten sinne Espanjaan voi ylipäätänsä tulla ja puhua Jumalasta,jos kaikki on tällaista vääntöä? Pitää vissiin ihan pakostakin tulla valamaan teihin uskoa että myös Espanjassa vaikuttaa Jumala ja järjestää ilmaisen asunnon,jos ette muuten ala uskomaan.

Kyllä minä uskon. Jäin vain yhtä asiaa miettimään: mihin sinä TÄTÄ PALSTAA tarvitset?

Jos kerran sulla on Jumala asunnonvälittäjänä, niin luulisin hänellä olevan paremmat värkit kuin tämmöinen yks kurttuinen espanja.orggi? Panis vaikka enkelin asialle kuriiriksi? Sanan mukaan Jumala tosin tuntee jopa salatut ajatuksemmekin, joten Hän ei liene sidottu tämmöisen maallisen nettipalstan käyttöön…

Suoraa brain-controllia vaan Jahve kehiin! Ota sopivan asunnon omistaja etäkontrolliin ja lähetä tekemään ns. huono diili serisran kanssa!

Ps. jos minä saan jotain vinkata, niin ota santiago etäohjaukseen, olis kiva nähdä se heräämässä paskasoppari kourassa 😉 näin ihan vaan vinkkinä – vaikka ethän sitä sitä näin viestitettynä tarvinnut, luit kumminkin suoraan päästäni tuon vinkin. Tämä olikin vain vinkkinä muille maallisille…