hernettä nenään

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pohjois-Espanja hernettä nenään

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kaikki jotka haluavat voivat vapaasti paheksua,eli vetää hernettä nenään,mutta tuli mieleen lähestyä,ei ainoastaan tätä kysymystä/ketjua,vaan monia muitakin näin.
Ainakin minä saan vaikutelman että kysyjä ei ole ikinä käynyt pohjois espanjassa,vielä vähemmän tietää mitään ,edes perusasioita Espanjasta,saati maan eri osista.Olisi vaan kiva muuttaa sinne.
Onhan ihan ok.kysyä asioista niistä tietäviltä,mutta eikö muutto vieraaseen maahan,vielä lasten kanssa ole senverran iso asia että kannattaisi tehdä jotain ,tai kaikki näistä toimenpiteistä.
Aivan ykkösenä pitäisi opetella ainakin jonkun verran kieltä.Hankkia tietoa maasta ja etenkin maakunnasta minne suunnittelee muuttoa,paikallisista lehdistä(löytyy netistä) ja internetistä jossa on nykyään suunnilleen jokaisen pikkukylänkin omat sivut.
Ja tämäkin voisi olla ykkösenä,käydä paikan päällä,esim.viettää pari kesäloman pituista jaksoa vuokralla ja tarkastella elämänmenoa.Ja samalla olisi aikaa ottaa selvää asuntojen hinnoista /vuokrista,eri asuinalueista,lasten koulunkäynnistä,palkoista ,jos aikoo tehdä töitä,samoin työllisyystilanteesta,mitä tukia kyseisessä maakunnassa annetaan jne.
Saahan tälläkin palstalla vastauksia,mutta itse en jättäisi ratkaisua elämänmuutoksesta aivan vieraiden ihmisten arvostelukyvyn ja vastausten varaan.
Haluan vielä toistaa ,että minä saan tällaisen vaikutelman kysyjistä ja tuli tämä näkökulma mieleen.Tietäen kuinka herkkää on tuoda tämmöisiä ajatuksia julki,voin kertoa että henkilökohtaisesti kannustan elämänmuutokseen jos siltä tuntuu.Itse en ole aikoinaan ,enkä nytkään,jättänyt näitä juttuja pelkän ajatuksen varaan,vaan toteuttanut yhtä ja toista.