Herjaus!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:
devspain kirjoitti:

Vilperi kirjoitti:

Mä en saa muuta näkyvää aikaiseksi kuin tuon kuvakaappauksen näkymän:

Ja tuostakaan ei saa mitään selvää, joten mä heitän tuon kuvan toiselle sivustolle!!
Tuossa osoite ja tarpeen mukaan voin ottaa tarkennuksia tuosta fotosta! 🙂

http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?p=51#51%5B/quote%5D

Ahaa, sullakin on siis DNA:n globetrotter eikä Vodafonen oma ohjelma. Eikö siinä tosiaan ole tuota dataliikenteen näyttöä…?

Mitä mallia mokkulasi on?

Vodafonen oman softan löydät täältä:

http://www.business.vodafone.com/site/bus/public/enuk/support/10_productsupport/laptop_connectivity/40_software/software/10_latest/p_pc.jsp

Vai tarjoaisiko DNA kenties päivitettyä softaa kalikkaasi?

HUOM kaikille lukijoille: Tässä nähdään kuinka tärkeää on kertoa kysymystä tehdessä mitä ohjelmistoa, mitä laitetta ja mitä käyttöjärjestelmää jne. käytetään!
Kun kysytte teknistä asiaa, niin listatkaa aina mahdollisimman tarkasti missä ympäristössä ongelma esiintyy. Jos tietoja ei ole käytettävissä, vastaus voi olla väärä tai sekava.
Esimerkiksi nyt oletin ilman muuta, että kyseessä on Vodafonen mokkula, jossa Vodafonen oma ohjelmisto. -eipä ollut. Käyttöjärjestelmä on näemmä Win XP…

Meneekö tää homma jo liian monimutkaiseksi!? Tietääkseni mä jo toin keskustelun aluksi julki tuon suomessa käytössä olevan ”kansainvälisen” mokkulan; kyseessä on suomessa Tele-finland ja mokkulan jonkunnäköinen merkki on Option, se käyttää ohjelmistonaan kansainvälistä Globetrotter tsydeemiä ja älkää ainakaan multa kysykö että miten se sitten taas toimii! Mä hommasin tuon spanskin prepaid-kortin tuohon mokkulaan ja salasanalla saan yhteyden luotua internettiin. Nyt oli vajaan vuorokauden mittainen katkos yhteydessä, kun olin varmaankin käyttänyt bitit loppuun; illalla yhteys vielä toimi, mutta kun aamulla piti tsekata uudet viestit, niin yhteyttä ei enää voinut muodostaa. Nyt on tilanne taas hallinnassa; 1 giga on ladattu kortille ja se taas riittää joksikin ajaksi; myyjä kyllä tarjosi mulle jo kiinteääkin littymää tuohon samaan 60 eken hintaan kuukaudeksi, mutta niinkuin on ollut täälläkin puhetta niin sen gigan jälkeen nopeus putoaa todella rajusti! Tuo Vodafonen myyjien palvelu muuten tökkii aika pahasti tuon sähköpostin osalta!!:( Mä tivaamalla tivasin smtp-osoitetta mitä voisin käyttää lähtevien sähköpostien välittämiseen, mutta mitään selvää vastausta en saanut!! Tuollaisia tarjottiin kokeiltaviksi; smpt.vodafonemail. ja vodafone.es Kumpikaan ei suostu toimimaan noilla kaavoilla, mutta tietäen sen yhdenkin pilkun puuttumisen, niin onko jollain tiedossa toimivaa ratkaisua kyseiseen ongelmaan:

En tykkää tästä kuvien liittämismetodista, joten sen takia kuvan nimitys on se mikä se on!
Pitkät tarinat tuossa jo kerroinkin, mutta varsinaiseen Devspainin kysymykseen en kyllä vastannut kuin osittain: Mä joudun noilta muilta osin heittämään vastakysymyksen; kun kerran yhteys sinällään toimii hyvin jopa telkkaria katsellessa, niin minkä vuoksi mun pitäisi päivittää tuo mokkulani ja varsinkaan Vodafonen kautta kun en sitä käytä muulloin kuin täällä saarella ollessani. Ymmärrän kyllä päivitysten tarpeen esim tuon Optionin osalta ja se on päivitetty suomen päässä ennen reissua. Mitään tekemistä sillä ei ole Vodafonen kanssa kuin että siinä on tällä hetkellä Vodafonen prepaid-kortti sisällä jolla tarjotaan mahdollisuus tietoliikennesiirtoon.