herätkää nyt taavit

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Taas kerran tulee smydeeri eteen. Ja huomaan oman älyllisen pienuuteni.
Täällä siteerataan 10 , KYMMENEN ,vuotta vanhaa lehteä. LAKIASIOISSA. Ja jokainen täällä asuva ja paikallisia medioita seuraava tietää miten koko espanjalaisessa yhteiskunnassa ja eritoten verotuskentällä käy myllerrys.
Lait kaikilla sektoreilla muuttuvat, jos ei päivittäin , niin vähintään joka kuukausi tulee jotain uutta sulateltavaa.
Ja ilmeisesti vanhoja lehtiä siteeraava verotusasiantuntija lopetti kyseisen lehden tilaamisen/ostamisen sitten silloin, siinä järkkymättömässä uskossa , että se on nyt tässä. Lait on säädetty, asiasta lehdessä kirjoitettu ja niitä ei koskaan muuteta.
Ne jotka ovat jatkaneet Ole lehden lukemista , ovat saaneet mainittujen kymmenen vuoden aikana lukea jatkuvista muutoksista verolaeissa ja mikä tärkeämpää, miten niitä esimerkiksi on todella alettu noudattaa.
Ja jos ei oma järki sitä sano, niin jos en ihan sataprosenttisesti erehdy, lehdessäkin kehoitetaan loppupeleissä aina tarkistamaan asia verottajalta, tai jos ei siihen pysty tai halua niin toimia, kannattaa kääntyä verotusasioita hoitavan toimiston puoleen. Näitä on kaikilla kielillä , ainakin Costalla tarjoamassa palvelujaan. Eihän lehdellä ole mitään juridista vastuuta kenenkään veroista, saati edes sitä tietoa miten kukin lehden artikkelit ymmärtää, tai eikö ymmärrä lainkaan. Tai jos ymmärtää, niin tavalla jota ei kukaan muu ymmärrä.
Paitsi ehkä Iker Jimenez.