Henkseleistä

LINKKI

Jukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.09.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 18

(My) old body Thaimaasta kirjoitti, että miksi nyt lopuksi paukuttelen ovia ja henkseleitä.

Vastaus: Henkseleitä ei ollut tarkoitus paukutella. En tarvitse niitä, olen sairauksistani huolimatta kohtuullisen hyvässä kuosissa. Tavallaan pyysin anteeksi edellisessä viestissäni, provosoiduin LakuPekan jutuista.

Kiitos ”Vanhaparta” vastauksista kysymyksiini. Mainosalan ihmisenä ymmärrät varmaan minuakin kun peräänkuulutan tositietoa. Jos ei ole faktaa tiedossa, miten suunnitella markkinointi ja mainonta. Pitäisi tietää kaiketi kohderyhmän koko etc.

En myöskään paukutellut ovia, en ole lähdössä minnekään, en jättämässä mitään taakseni. Tässä lehtikysymyksessä minulla ei ole sympatioita eikä antipatioita suuntaan ei toiseen. Ihan vilpittömästi, minäkin olen elämässäni tehnyt vääryyttä, mutta uskon, että me voimme pienillä teoilla viedä maailmaa oikeaan suuntaan. Old Chap on elämää nähnyt mies ja tietää, että aina ei tarvitse sanoa kaikkea minkä tietää.

Aikoinaan minulla oli pankin kursseilla kouluttaja, joka opetti meille ajatuksen ”Ihmetellä täytyy”. Hän tarkoitti sitä, että voimme kyseenalaistaa, voimme opetella ajattelemaan toisin. Itsekin viidenkympin ylittäneenä opin jatkuvasti uusia asioita, voin lukea lehden siellä kahvilassakin, mutta jätän sen seuraavalle, en vie roskikseen. Jne.

Totta, ajan taksia, ja olen ylpeä siitä. Paha olla kouluttajana ja konsulttina, jos ei tiedä mistä puhuu. Vertauksesi Helsingin taksimaailman ja Aurinkorannikon pienuudesta osui nappiin, ten points!

Minusta oli kiva, että joku Krisin tuttava oli löytänyt hyvän kielikurssin linkkini kautta, olen myös tyytyväinen siitä, että Old Chap vaivautui käymään saitillani. Ainoa asia mikä minua jää vaivaamaan on, ettei LakuPekka paljastanut, että hän mahdollisesti tuntee minut (III/75).

Joko pääsisimme joulun viettoon, loppuisi tuon sateen ropina kuistilla!

Voicca hyvin!