Hello

LINKKI

Nupineula
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.06.2009
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4

Itse olen ollut töissä K1:llä viime kesästä saakka. Lähdin aluksi vain kesätöihin, mutta viihdyin täällä niin hyvin että työsopparia jatkettiin pidemmälle!

Kannattaa hakea töihin, mutta täytyy myös muistaa, että tulos riippuu siitä miten ahkerasti jaksaa soittaa ja tehdä kauppaa 🙂 Puhelinmyynti on suhteellisen helppoa työtä, mutta se vaatii kärsivällisyyttä, koska puheluita täytyy soittaa päivän aikana paljon ja asiakkaita löytyy laidasta laitaan. Aiempaa kokemusta myyntityöstä ei kuitenkaan tarvitse olla!

Työajat ovat kivasti maanantaista perjantaihin, joten viikonloput jää aikaa esim. rentoutumiseen, reissaamiseen ja hauskanpitoon.

Palkka maksetaan 1-2 kertaa kuussa. Takuupalkka maksetaan aina vaikkei heti saisikaan tulosta. Komissiot riippuu siitä miten paljon saa myyntiä kuukaudessa.

Hyvä puoli on myös se että kaikille työntekijöille järjestetään asunnot työpaikan kautta, joten siitä ei tarvitse itse huolehtia. Ja jos muuttaa kimppakämppään niin kämppiksistä on helppo saada uusia kavereita.

Parasta tietysti on että työpaikka on Espanjassa! Itse harrastan täällä mm. capoeiraa muutaman kerran viikossa ja meillä on on todella hyvä ryhmä, jossa on mun lisäksi 2 muuta suomalaista. Jotkut mun kavereista harrastaa täällä tanssia, rullaluistelua, pilatesta tai itsepuolustuslajeja, osa viettää aikaa kavereiden kanssa rannalla ja kuppiloissa.
Fuengirolasta on hyvät kulkuyhteydet Madridiin, Granadaan ja Barcelonaan ja ihan minne vaan. Itse olen käynyt Interraililla Amsterdamissa saakka.

Minna