Hei! Sundomuksesta ei

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki sundomus/orihuela costa? Hei! Sundomuksesta ei

LINKKI

Lissu1
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 59

Hei!

Sundomuksesta ei minkäänlaista kokemusta ole, mutta Orihuela Costa paikkana on tuttu. Torreviejan keskustaan on matkaa 6-10 km, vähän riippuen, mistä osasta Orihuela Costaa olet vuokraamassa.

Minun mielestäni tosi hyvä alueena, kaikki palvelut löytyvät ja jotenkin rauhallisempaa ja väljempää kuin Torreviejan keskustassa ja kuitenkin niin lähellä, että siellä on helppo mennä käymään jos ” kaupunkiin ” haluaa.

Lauantaisin kaikenkattavat markkinat Playa Flamencossa keskellä Orihuela Costaa, kaikkea tarjolla ja edullisesti, myös laadukkaampaa tavaraa, mukana tietysti myös krääsä.
Hyviä ruokakauppoja useita eri puolella, ehkä paras mielestäni Carrefourin sivuliike 332:n varrella. Useita hyviä rantoja, ehkä pienempiä kuin Torreviejan puolella, mutta myös rauhallisempia (no, en ihan keskikesästä tiedä..).
Olemme viettäneet aikaa k.o. alueella usein ja viihtyneet erinomaisesti.

Senverran vielä, että kolme kk on kuitenkin niin pitkä aika, että asuntoon kannattaa satsata, eikä pilata reissuaan, ihan halvalla ei hyvää saa, vaikka vuokraisi minkämaalaiselta. Vertaile hintoja, kolmen kk:n kk-vuokra tulee kuitenkin olemaan paljon halvempi kuin ns. kesähinnat .

Toivottavasti asunnon kanssa onnistaa, viihtykää!