Heips! Oltiin siellä

LINKKI

Luna_Luna
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 6

Heips!
Oltiin siellä toukokuussa pari viikkoa ja kyllä se ihan hintansa väärti oli, mutta…

Pari juttua vaan alkoi jurppimaan. Oltiin odotettu, että siivous olisi siivous(niin kuin suomalainen sen ymmärtää!) eikä pelkkä veskipöntön huuhtelu ja puhtaiden lakanoiden huoneeseen tuonti(ei siis varsinaisesti edes lakanoiden vaihto). Parvekkeella oli kyllä ämpäri ja luuttu, että jos itse olisi halunnut niin olisi voinut viimeistellä.
Vessapaperia ei tuoda huoneisiin muuta kuin kerran viikossa siivouksen yhteydessä, mutta sitä saa kyllä pyydettäessä respasta lisää.
Mitään gourmet aterioita on turha kuvitella tekevänsä sillä astioita ei ole juuri nimeksikään. 4x lautaset, välineet ja mukit, yksi kattila ja paistinpannu joka oli niin vino pohjastaan, ettei meinannut saada munia tasaisesti paistettua 😀 . Ei tiskiharjaa, ei keittiörättejä ei paistin lastoja. En kyllä tiedä olisko näitä missään vuokrattavassa asunnossakaan?
Hotellin kotisivuilla sekä huoneissa paikanpäällä mainostetaan aamista 3€ hintaan ja todellisuudessa se maksoikin 5€ ja ei ollut kovinkaan kummoinen, kannattaa silti käydä testaamassa jos sattui olemaan vain kokilla huono aamu 😉 .

Kaikesta huolimatta ihana henkilökunta(varsinkin respassa), joka auttoi ja kertoi aina kysyttäessä. Lisäksi allasalueesta ja hyvästä sijainnista(lähellä rantaa ja juna-asemaa) plussaa!!!