Heips, No sattumoisin kun

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lammas
Lammas Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.12.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Heips,

No sattumoisin kun tehny tietokoneella yli 10 vuotta duunia, niin on sitä aavistuksen tullu googlailtua ja etsittyä tietoa, se kuin kuului päivittäisiin duuni tehtäviin;)

Ja näin olen käsittäny että ei ihan pikkumesta ole kyseessä ja sen takia ihmettelin tota autioitumista millaisen käsityksen sain alunperin tästä ketjusta:/ Mutta siis koskee ilmeisesti nimenomaan noita pienempiä hiihtokyliä… mutta sitten päästääkin takasin siihen kysymykseen mitä tässä eniten miettiny että miten pitkä matka ja miten helposti tuolta granadan kaupungista pääsee liikkumaan tuonne hiihtokeskustukseen? pääseekö jos asuu noissa vuoristokylissä niin liikkumaan miten taas vastaavasti kaupunkiin ja takas? meneekö matkaan pitkä ja kulkee julkiset esim. öisin? ja niin se matkan pituus ja hinta granadan kaupungista rannikolle kiinnostaisi.

Kyllä kirjoja riittää tässä maailmassa, tosin kirjakaupoista niitä ei pahemmin hyllällä loju vaan käytännössä kaikki pitää tilata netistä ja vaihtoehtojan riittää niin niistä ei oo mikään helppo lähtee valitsee pelkällä nettikuvan välityksellä niin sen takia kyselin että jos olisi tietoa hyvistä kirjoista ko. alueella:)

Ja toisekseen jos siellä suunnalla joku asustelee, niin oma kohtaiset kokemukset on aina kiva kuulla, koska on kuitenkin ihan eriasia kuin lueskella kirjoista eri nähtävyyksiä ja varsinkin jos jollain on vertailu kohtaa muihin kaupunkeihin:) ja suomalainen näkökulma ja miten porukka viihtyny siellä suunnalla olisi kiva tietää… tosin tietysti riippuu mistä tykkää, mutta eiköhän sitä aina jotain pysty paikasta kertomaan:)

Tuosta sierra nevadan keskuksesta en niinkään paljon tietoa kaipaa… koska sen lasku ja kiipeily mahdollisuudet olen jotenkin saanu pääni sisälle kartalle:)

Mut jokatapauksessa kiitos, ja jos joku vaan osaa paikasta enemmän kertoo niin olisin kiitollinen, kun enhän mä edes puoliks ikinä tajuu kysyä tietoa mitä kaipaisin… sitä kun riittää:D

Terveisin.
-JUHO-