Heips timo.turkka !!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Opiskeletko siis Savoniassa, tai mikä se nimi nykyään sitten onkaan???, mutta siellä Puijonlaaksossa päin, ko. oppilaitos oli minunkin kouluni joskus vuosia sitten! Siellä sain oppia , että hotellihuoneen siivous ei saa kestää kuin jonkun minuutin, ja loput on sitten sitä ”yleiseurooppalaista tasoa” kuten Kaisu ope sanoi.!!!!

Monta mukavaa ja vähemmän mukavaa muistoa on sieltäkin, ja niillä eväillä on tullut sitten lisäoppia elämänkoulussa.

Minä koin vuorotyön perheellisenä hankalaksi ja aika pian hakeuduin henkilöstöravintola puolelle, bensaakin on tullut myytyä ja pyyhkijänsulkia, siitäkin kyllä on jo aikaa.
Huoltamo ajoilta jäi sellainen vaiva , että vahtaan autojen rekkareita vieläkin, niitä kun piti vahtia bensavarkaiden takia.

Mielenkiinnolla kuulisin minäkin mikä on Espanjalaisen kokin palkka, onko käytössä ilta-ja yötyö lisät, entä 100% pyhälisä , entä z-vapaa järjestelmä, saako v-ja x päivinä tehdyistä töistä % korvaukset???? Onko voimassa 7,5h työpäivät vähintään 8h välein, onko työvuorolistat laadittu 3viikkois jaksoiksi ja lähdetäänkö vapaille aamusta ja tullaan iltaan?

Lähtöpalkkahan Suomessa on kokilla kk 1535€ / 9,65€ tunti , iltalisä 18-24 klo/ 0,94€ ja 24 -06 Yölisä1,82€, sunnuntailisä 100% ja sitten vielä erikseen vapaapäivinä tehdystä työstä tulevat korvaukset.

Onko työnantajilla velvollisuus järjestää työterveyshuolto ja kertyykö eläkkeesi ,minkä % mukaan??

Jos joku viisaisi vielä huoltamotyöntekijöiden palkan, ihan vaan mielenkiinnosta???

En aio työllistyä kumpaankaan ammattialaan ainakaan Espanjassa, mulla kun ei kieli käänny kuin Suomeen ja savvoon!!!

Iidenissä sattaa lunta, ja tuuloo!!! 🙂