Heips !!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Osito Heips !!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Pintor
Pintor Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Olipa hieno esittely itsestäsi ja niin luottavaNainen itseesi, että en voinut olla kirjoittamatta. Tässä Hänen esittelyssä oli sitä sitä henkeä mitä minullakin oli/on ja luultavasti eteenpäin. NÄMÄ SYTYTTÄÄ !!

Itsellä oli myöskin aikoinaan paljon kyseessä kun laitoin itseni likoon, koska pyydettiin pitämään näyttelyä erään viiden minuutin piirroksen jälkeen callerian omistajastan profiilista .

Myin autoni, juuri siltä varalta, että olisi hieman sitä ”hätävaraa” ( tosin se nyt oli räppänä, ja taisi siitä nyt mennä muihinkin järjestelyihin ). Tuli tosiaan tarpeen kun lähdin kehystämään 25 :ttä taulua vaikkakin espanjassa. Sain nyt kuitenkin maksuaikaa varmaan suosituksilla, mutta oli se nyt tiukalla varsinkin sen jälkeen Los Rosmos ( varkaat ) olivat käyneet asunnon läpikotaisin (Suomenmarkat ei kelvanneet ei myöskään- OP- tai mitä etukortteja siellä nyt olikaan ), siellä ne olivat kuitenkin levällään sängyllä. Soitin poliaces paikalle, eikä he nyt voineet sitten mitään . Kirjasivat sen ylös. Minä soitan voukraisännälle, että mitäs nyt tehdään. Onkos Sinulla vakuutuksia asuntosi suhteen ? ” Ei mitään ”, hän vastasi…!

Mutta tässä se hähhää onkin, Ne Los Rosmot myöhästyivät ( ehkä hitaan tiedonvälityksen suhteen ), olin nimittäen maksanut edellisenä päivänä loput tauluni kehystykset siihen liikkeeseen.
Jatkoimme sen jälkeen yhteisnäyttelyllä hiukan yhdyttäneet pintores tai jotain silliai!?

Jäi kylläkin 2 myymättä !!

Muistakaa minua ken, joka omistaa jotain MINUSTA !!!