Heips

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mariAK
mariAK Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 22

Hei katjuska!

Olet vähän myöhässä liikkeellä, mutta toivottavasti omista kokemuksistani on apua ja aika riittää eri rahoitusten hakemiseen…Kun itse lähdin Espanjaan työharjoitteluun, hain apurahaa Leonardo-rahoitusta, jota myönnetään opiskelijoille. Rahoituksen (n.2000€) eteen täytyy käydä kulttuurivalmennus, joka tarkoittaa sitä, että netissä suoritetaan itsenäisesti kohdemaahan liittyviä tehtäviä.

tässä infoa jota löysin osoitteesta http://www.cimo.fi

”CIMOn apurahat

CIMO myöntää ja välittää apurahoja suomalaisille ja ulkomaisille korkeakouluopiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja tutkijoille. Apurahoja myönnetään opintoihin, jatko-opiskeluun sekä opetus- ja tutkimustyöhön ulkomaalaisille Suomeen ja suomalaisille ulkomaille. CIMO jakaa tai myöntää rahoitusta myös useissa EU:n vaihto-ohjelmissa: Sokrates/Erasmus ja Leonardo da Vinci -apurahat myönnetään oppilaitoksille, jotka jakavat ne edelleen opiskelijoille.

Leonardo da Vinci-rahoitus: Leonardo da Vinci II on Euroopan unionin koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kehittää ammatillista koulutusta Euroopassa.
Leonardo-rahoitusta hankkeilleen voivat hakea ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta antavat organisaatiot (ammatilliset oppilaitokset, aikuiskoulutusorganisaatiot, ammattikorkeakoulut ja yliopistot). Yksittäiset henkilöt eivät voi hakea rahoitusta Leonardo-ohjelmasta suoraan.”

Lisäksi laitoin Kelalle muutoshakemuksen opintotukeen. Ulkomaiseen työharjoitteluun saa korotettua opintotukea ja opintolainaa.

Aina voit tietysti laittaa hakemuksia eri säätiöille, alueesi Lions-clubille jne.

Toivottavasti näistä oli edes hieman apua ja tsemppiä työharjoitteluun 🙂

-Mari-