Heip!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Melina
Melina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 2

Olemme lähdössä poikaystäväni kanssa viikoksi nauttimaan Saloun ilmapiiristä elokuun viimeisellä viikolla. Tämä keskustelupalsta on ollut aivan loistava apu, joten kiitos teille kaikille siitä kovasti! Täältä saa hieman helpotusta matkakuumeeseen.. Vaikka näin sateisina päivinä voi jo mielikuvitusmatkailla paikan päälle, kiitos siis teidän!
Lähdemme Finnmatkojen reissulle ja hotelimme on Las Vegas. Täällä oli myös loistavia kirjoituksia kyseisestä hotellista. Hieman harmittaa jo etukäteen tuo heikkotasoinen aamiaispöytä, mutta onneksi emme ole kovin nirsoja ruuan suhteen. Meille riittää, että saamme sen verran napamme täyteen, että jaksaa lounaaseen asti!
Olemme suunnitelleet käyvämme päivän reissuilla ainakin Barcelonassa, Tarragonassa sekä ehkäpä myös Cambrilissa ja Reusissa. Ja lisäksi ajattelimme mennä koko päiväksi hurvittelemaan Port Aventuraan.. Vaikkemme hurjista laitteista niin välitäkään, siellä teidän kirjoitustenne mukaan riittää silti touhuamista ja nähtävää.
Port Aventurasta pitikin hieman tiedustella.. Lähinnä tuosta ruokapuolesta. Onko ravintolahinnoissa paljonkin ns. huvipuistoextraa? Ainakin Lintisille mennessä pitää varautua ryöstöhintoihin myös ruuan suhteen. Missä hinnoissa pienet suolaiset välipalat ja täyttävämmät ateriat halvimmillaan pyörii? Ja voiko puiston alueelle viedä omia eväitä? Entäpä, tuleeko päivän aikana paljon muita kuluja? Pääsylipulla käsittääkseni pääsee kuitenkin kaikkiin paikkoihin (laitteisiin, esityksiin ym..) puiston alueella. Korjatkaa, jos olen väärässä.
Sitten haluaisin lisäksi tiedustella tuosta minijunasta, joka Saloun kaduilla puksuttelee.. Mistä tuohon junaan voi hypätä kyytiin? Pääseekö läheltä Las Vegas -hotellia vai minne pitää siis suunnata? Ja kuinkas usein kyseiset junat tekevät kierroksiaan?
Hmm.. Muuta nyt ei tähän hätään tule mieleen. Kyselen lisää sitten tarvittaessa teiltä matkaajakonkareilta! Kiitos paljon jo etukäteen avustanne!