Hei! Minäkin pähkäilin

LINKKI

Elina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.12.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 10

Hei!
Minäkin pähkäilin välillä oman päiväkodin perustamista, mutta omalta osaltani asia hyytyi alkuunsa, kun ei ole koulutusta, joka olisi edes lähellä hoitoalaa. Mutta todella vaikuttaa, että asiakaskuntaa riittäisi!

Jos päiväkodin perustaminen ei Tinttura (+ mahd. kumppanit) heti onnistu, niin olisihan toisena vaihtoehtona perhepäivähoitajaksi ryhtyminen tai ryhmäperhepäiväkodin perustaminen, joka olisi päiväkotia vähän pienempimuotoisempi? Kannustan nopeaan toimintaan, on nimittäin oma lehmä ojassa, kun on oman lapsen päivähoitopaikka edelleen hakusessa 🙂

Ilmoittelehan, jos todella ryhdyt tuumasta toimeen tai aikeesi edistyvät. Apua ja ideoita saattaisit hyvinkin saada täältä keskustelusta innokkailta vanhemmilta.

Minenitar, kiitos yhteistyöehdotuksesta 🙂 Jos päiväkotia tai -hoitajaa ei ilmaannu ja tarve on todellinen, niin voidaanhan sitten miettiä yhteisratkaisuakin, yhdessä hoitajan palkkaamista ilman päiväkotiorganisaatioita välissä? Tämä on kylläkin sunnuntaiaamun ajatus ilman tarkempia selvityksiä, että montako lasta voi olla hoitajalla ja mitä palkkaaminen maksaisi ja vaatisi. Mutta ei kai sekään ihan mahdottomuus porukalla olisi!

t. Elina