heikko-peikko

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
eiksvaa kirjoitti:

Espanjalaisten ravintoloitten ruokataso on pääosin surkea. Mausteena tunnetaan edelleen vain pippuri ja suola. Olen syönyt ravintoloissa satoja kertoja, enkä kertaakaan ole saanut erinomaisen hyvää ruokaa. Korkeintaan intialaiset eivät ole onnistuneet pilaamaan ruokiaan olemattomilla mausteilla. Heilläkin hinnat ovat kovat ja riisikupillisestakin voidaan pyytää muutamia euroja.

Kappas vaan, palstalle on putkahtanut uusi Trolli!! Tervetuloa!! On niin mukava lukea náitá alyllisiá kommentejasi.

Ruuasta kun puhe on, niin mahdatkohan siná olla niitá kulinaristeja, jotka pyytávät tarjoilijaa tuomaan pöytäán maustekorin ja peittávät sitten annoksensa sinapilla, ketsupilla, tapaskolla, pippurilla ja suolalla niin täydellisesti, että sen jälkeen ei voi enáá tietáá, mitá sinä lautasella on.

Minusta, ja aika monesta muustakin, lienee tarkoitus, ettá ruoka maistuu sille mitá se on. Kala maistuu kalalle ja lammas lampaalle – tuolla kaukana maailmalla alettiin tulisia mausteita lisátä ruokaan kun ne kuumassa pilaantuivat ja haisivat pahalle. Ja toisaalta, esimerkiksi pippuri sáilyttäá ruokaa, estáä mikrobitoimintaa.