heikki fugessa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Döhhh… No tuota, kyllä minä näen pankissa yhä niitä miesvirkailijoitakin, jos kyllä harvenevat vuosi vuodelta.

viipukka kirjoitti:

…Sitä mä vaan ihmettelen että tuo opettaja on ollut täällä aikaisemminkin, että onko sen kokemukset oikeasti tuollaisia.. missä se on oikein hengaillut?

No juu… Eipä tuo taida olla hengaillut oikein missään. Hänhän kirjoittaa:

”Minulla oli tilaisuus keskusteluissa suomalaisten maahanmuuttajien kanssa kuulla paikallisesta kulttuurista. Kuulemaani vahvistivat monelta osin omat havainnot.”

Eli siis ennen kaikkea kuultua leyendaa. Joko Heikki Heikinheikkiä on vedätetty pahemman kerran, tai sitten kertojat itsekin ovat ’kotivaloja’.

Nuo ”omat havainnot” ovat vain sanaselitystä, ettei paljastuisi, että äijä ei omine nokkineen ole oikeastaan käynyt kuin supermecadossa.
🙂

viipukka kirjoitti:

Toisaalta, on täällä niin paljon niitä suomalaisia, jotka eivät edes yritä millään tavalla ymmärtää tai oppia Espanjasta, saatika kielestä mitään. Meidänkin naapurissa on pariskuntia joilla ei ole edes auttavaa englanninkielen taitoa! Näkeekö täysin ymmärtämätön ehkä asiat todella eri tavalla?

Silloin kun ei ole resursseja nähdä asioita niiden sisäpuolelta, päädytään usein siihen, että nuo asiat nähdään oman ’suodattimen’ lävitse, että ne istuisivat paremmin siihen kuvaan, jonka niistä on aiemmin itselleen luonut.
😕