Hei, Kiitokset jo näistä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lammas
Lammas Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.12.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Hei,

Kiitokset jo näistä vastauksista… tämäkin tieto jo jotain auttoi eteenpäin. Varusteet ei tosiaan ole ongelma. Löytyy kyllä erittäin hyvät omasta takaa, jokunen talvi vietetty alpeilla niin niitä on kertyny enemmän kuin tarpeeksi:) Kyseessä olisi siis muutto sinne granadaan niin noi pyhätkään ei vaikuttaisi kun olisi kyllä varaa valita minä päivinä laskee:) Ja mitä kuvista kattonu netistä niin siellä näyttäis ihan luntakin olevan, mutta vähän jäi epäilyttämään olisiko toi granada kuitenkaan oikee paikka asustella, jos sitten on aivan kuollut kesällä ja rantaan kovin pitkä matka? kun kuitenkin tykkään myös tuosta iltaelämää viettää ja olisi kiva kun ei tarvitsisi ihan yksikseen kesällä siellä kylässä mennä. onko tosiaan niin että porukka lähtee sieltä kesällä pois, siellähän kuitenkin asuu aika paljon ihan vaki porukkaa espanjalaisia?

Tykkään kyllä vuorista ja kesällä siellä olisi mukava vaellella, mutta tykkään myös illanvietosta niin jos tosiaan noin kuollutta mitä kuvistakin voi päätellä kesällä niin en tiedä sitten olisko parempi muuttaa jonnekkin vähän kauemmassa vaikka tonne malagan kulmille jos sieltä ei tosiaan mene kuin muutama tunti tonne ajella? ja toisaalta tykkään lähinnä offari hiihdosta ja noin etelessä tuskin on kuitenkaan niin paljon niitä hyviä puuterilumi päiviä, niin voisi näinä päivinä suunnata ittensä tonne ja muuten saisi asustella vähän isommassa kaupungissa. Mistä sitten löytyisi joka päivälle vähän meininkiä kun sille fiilikselle sattuu:)

Tietysti työpaikka pitäisi samalla etsiä, jotta ei tarvitsisi ihan heti häntäkoipien välissä suomeen palata, niin varmaan aika kehno tilanne sen osalta sitten kesällä?

Onko kellään tietoa hyvistä kirjoista jotka kertoisi paljon tietoa lähinnä tuosta granadan seudusta / costa del solin suunnalta… koska nämä ovat omalta osalta lähinnä kuitenkin ne vaihtoehdot. toisaalta tuo valenciakin kiinnostaa jonkin verran:) Ei tästä helppoa tule, mutta jonnekkin tästä lähdetään ja täytyy jatkaa tiedon ettimistä että mikä olisi se oikee paikka.

Mutta kiitokset näistä ja jos vaan joku pystyy kertomaan enemmän niin olisi kiva:)

-JUHO-