Hei vaan kaikille

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä TVkaisat
TVkaisat Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4

Hei vaan kaikille Espanja.orgilaisille!

Mukavaa, että TVkaista herättää kiinnostusta myös hieman kauempana. Haluamme kuitenkin korjata eräitä perättömiä väitteitä, joita on esitetty TVkaista-palvelusta tämän viestiketjun kirjoituksista.

TVkaista Oy tarjoaa henkilökohtaista tallentamispalvelua yksityisasiakkaille yksityiseen käyttöön eikä näin ollen edelleenlähetä TV-kanavien ohjelmia.

YLE:n ohjelmahankinta ja heidän tekemänsä sopimukset ovat täysin erillisiä asioita TVkaista Oy:n toiminnasta ja palveluista. TVkaista Oy toimii Suomessa, teettää asiakkaiden puolesta tallenteita Suomessa, mutta mahdollistaa asiakkaiden tallenteiden etäkäytön myös muista maista. Vastaavasti kuka tahansa yksityshenkilö voi tehdä VHS-tallenteen Suomessa ja lähettää VHS-kasetin itselleen ulkomaille.

Palstalla on viitattu vanhoihin kirjoituksiin ja Jussi Tunturiin. Esillä on ollut puolitoista vuotta vanha, eli syksyltä 2006, oleva kirjoitus. Moni asia on tämän jälkeen muuttunut, mukaanlukien Yleisradion hallintojohtaja Jussi Tunturin näkemykset TVkaista Oy:stä ja sen palveluista.

TVkaista Oy:n kaikki palvelut ovat täysin laillisia. TVkaista on esitellyt palvelunsa TV-yhtiöden johdolle ja lakiosastoille sekä tekijänoikeusjärjestöille ja niiden juristeille. Kenelläkään ei ole ollut
huomautettavaa palvelusta.

TVkaista
Asiakaspalvelu
http://www.tvkaista.fi