Hei vaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Astita
Astita Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.12.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Espanjan taloustilanne on tosiaan huolestuttava… 🙁 Mutta eipä Suomessakaan ole enää hurraamista. Huoh. Kaipa voidaan lohduttautua sillä, että ei nämä huonot ajat kestä kuin noin pari,kolme vuotta ja sitten on taas noin kymmenen vuotta hyvää aikaa. Mutta miten selvitä se pari, kolme vuotta… On sekin kyllä pitkä aika, jos ei oo työtä.

Sikäli sattui miulle tämä taloustilanne pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä olen suunnitellut muuttavani Espanjaan pysyvästi keväällä. Muutto ei tosiaan ole mikään hetken päähänpisto, vaan olen suunnitellut sitä jo muutaman vuoden. Enää en siis haluaisi peruakaan muuttoa, koska olen odottanut sitä. Uskon kuitenkin, että asioilla on tapana järjestäytyä! Olenhan kuitenkin asunnut Espanjassa aikaisemminkin, viimeksi viime kesän vietin maassa.

Luin esitteen nimeltä Työskentely toisessa Euroopan unionin maassa ja sieltä sai todella hyödyllistä tietoa! Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka suunnittelevat muuttoa Espanjaan (tai johonkin toiseen EU-maahan).

Espanja on tosiaan aivan ihana maa! Ihmiset on niin mukavia ja kulttuuri on jotain sellaista, jonne tunnen kuuluvani. Espanjassa on sitä jotakin. 🙂

Toivottavasti ne hyvät ajat tulisivat pian!