hei tonttu-ukot…

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Tuumailija kirjoitti:

Aika tonttua noin systemaattisesti inttaa, ettei mitaan vierasperaisia bakteereja ole koskaan loydetty.

Tonttua mikä tonttua, okei. Mutta eikö ole aivan yhtä tonttua väittää, että eläviä vierasperäisiä (eli siis extra-terrestriaalisia) bakteereja olisi löytynyt, jos ei osaa kertoa, että missä ja milloin.
Linkki olisi kiva yllätys. 🙂

Tuumailija kirjoitti:

Etelamantereelta loydettiin jo ajat sitten meteoriitti, joka oli peraisin Marsista. Ts. meteoriitti oli iskenyt Marsiin ja irroittanut siita palan. Tuosta palasta loydettiin bakteereja.

Etelänapamantereelta löydetystä meteorinkappaleesta löytyi kivettymiä, joita oletettiin kauan sitten Marsissa eläneiksi bakteereiksi. Mitään eläviä bakteereja ei kyseisestä kivenmurikasta löytynyt. Clinton esiintyi sen kanssa aivan vain PR-mielessä, eikä hän sanallakaan väittänyt, että kivestä olisi löytynyt eläviä, tai edes juuri äskettäin kuolleita bakteereita. 8)

Tuumailija kirjoitti:

Joskus jotain 10 vee sitten venalaiset joutuivat hylkaamaan MIR-aluksen, johon bakteerit iskivat. Koko alus oli homesienten peitossa. Jopa juomalasit.

Juhh. Home oli maapallolta peräisin ja sitä oli ainoastaan avaruusaseman sisätiloissa, vaikka eipä se varmaankaan kosmonautteja liiemmälti lohduttanut. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään avaruusbasillien hyökkäys. 😉