Hei Tokage

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mariAK
mariAK Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 22

Älä enää mieti vaan hyppää jo koneeseen 🙂

Viikko on lyhyt aika, mutta Fugessa kannattaa käydä ainakin eläintarhassa, Sohailin linnassa ja markkinoilla. Fugessa on myös keskustassa ja Miramarin ostoskeskuksessa hyvät shoppailumahdollisuudet, keskustasta pääset Miramariin paikallisbussilla noin euron lippuhinnalla.

Suosittelen myös renfellä matkustamista Torremolinokseen shoppailemaan ja Malagaan katselemaan nähtävyyksiä. Malagassa kyllä riittää nähtävää ja kannattaa käyttää ainakin yksi päivä siihen. Suosittelen myös käymään bussilla Benalmadenan lintupuistossa ja satamassa, Mijasin kylässä vuoren rinteellä sekä jos vielä haluat yhden elämyksen, niin hyppää bussiin ja käy päivän reissu Rondassa. Nämä mun suositukset eivät kyllä keskity pelkästään Fugeen, mutta onpahan joitakin ideoita.

Jos suomalaisia haluat tavata, niin ota suunta Los Bolichesin kautta Los Pacosiin.

Kesällä sää on kuuma ja kostea. Riippuu tietysti mihin aikaan kesästä olet liikkeellä, mutta heinä-elokuu (-syyskuu) ovat kuumia ja lisäksi myös espanjalaistenkin lomakuukausia, jolloin muualla Espanjassa asuvat tulevat lomailemaan rannikolle. Eli high seasonin aikaan Fugessa on turisteja, mikä myös vaikuttaa hintatason nousuun.

Toivotan sinulle mukavaa ja elämysrikasta lomareissua Fugeen!

t. Mari (myös kärsimässä Oulun tuulista ja räntäsateista 😉 )