hei sähkösaappat

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Katurauha Espanjassa? hei sähkösaappat

LINKKI

eijuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.03.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6

oon taas lukenut näitä kommentteja niin että on niskat jäykkänä.piti laittaa kuuma kaurapussi niskaan että jaksaa kököttää tässä.
maassa maan tavalla,on se täälläkin kaupunkien välillä eroja,esim tampereella ei tunneta edes naapuria.poikkeuksiakin on .mutta ku menee esim seinäjoelle niin siellä tulee jutteleen aivan oudot ihmiset.pohjanmaalla onkin tosi lupsakkaa väkee,on vähän kuin eri kansa.
kaikki varmaan sisimmässän haluaisi jutella enemmä,mutta me ollaan vähän juroja.joskus olis kyllä hyvä olla juro,niin ei tarvis kärsii.mä jään aina kyllä itse suustani kiinni jokapaikkaan,mut mä en oo varmaan mistään kotosin. kaverit aina sanoo että ei päästetä tota pohjaanpalanutta asialle,sillä menee liian kauan.mikä lie se kultanen keskitie?
mutta minusta on kiva kun ihmiset juttelee.ehkäpä espanja vetoaa sen takia minuun.vielä kun oppii ymmärtämään kieltä kunnolla ,saati sitten puhumaan.senverran kiivas tahti tossa puhumisessa.täytyy pyytää varmaan hidastettuna.
täällä on ollut niin paljon luettavaa ettei kerkiä paljon väliin kommentoimaan.
aika paljon on selvinnyt, asunto/työasioita ihan lukemalla orgi sivuja.kiitti vaan kaikille siellä asuville.vielä kun sais sen ole` lehden jonka olen tilannut.