Hei Raya

LINKKI

jennifer85
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.06.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 22

Nyt on siis aivan pakko nostaa sinulle hattua kun kerroit elämän tarinasi ja miten elämäsi tällä hetkellä menee. Harva selviäisi kaikista vastoinkäymisistä joita varmasti olet elämässäsi kokenut. Ja harva siitä huolimatta jaksaisi porhaltaa päivä kerrallaan eteenpäin.

Taidat olla ihmisenä melko vahva luonne, ja hyvä niin, ei tässä elämässä heikommat aina pärjääkkään, ja luulen että sinun niin kuin varmaan muidenkin tapauksissa, vastoinkäymiset vahvistaa ja kasvattaa ihmisenä.

Täytyypä nostaa hattua myös miehellesi, koska melko harva mies nykyisin tekee mitään tuonkaltaisia tekoja, saatika että lähtevät yksinhuoltajan matkaan, sekin on jo siinä ja siinä. Ihanaa kun on ihmisiä jotka ei tuomitse, tai ajattele erilaisina ihmisiä jotka ovat joutuneet koville.

Äitinä saat kyllä olla todella ylpeä itsestäsi että olet jaksanut kaiken, niin ylä kuin alamäetkin.

Mitä asunto asiaan tulee niin taatusti on aikamoinen järjestely asia, ja tottakai sitä olisi vaikeaa luopua kaikesta sellaisesta mitä olette vuosien varrella saanut aikaan. Toivon että löydätte sopivan ratkaisun perheenne kannalta, niin että kaikilla olisi ihanaa olla, eikä silti tarvitsisi olla yksin ainakaan pitkiä aikoja 🙂

Sain tänään suru uutisen että yksi rakas perhetuttavamme oli nukkunut pois pitkäaikaisen sairauden seuraamana, niin on mieli hieman maassa ( kuten tuossa jo aiemmin mainitsin, läheisiä mennyt aivan liian monta viime aikoina)

Elämä jatkuu, pakkohan sen on, suru aika tietysti vie voimia ja tavallista hyvä tuulisuuttani, mutta eiköhän se taas tästä pikkuhiljaa.

life goes on 🙂