Hei Neña

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä caramelo
caramelo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 27

Juu, lennot on tosiaan meillä jo lennelty, ja kaikki meni varsin hyvin. Tuon kuljetuskopin kanssa lienee myös tuurista kiinni, josko se ketään kiinnostaa. Minä meinaan hain ”oikean” kokoista eli max 25cm korkeaa oikein urakalla, ja sellaisen sitten löysinkin. Kukaan ei kyllä tsekannut sen mittoja, ja yllätys yllätys, eihän se koneessa edes mahtunut penkin alle 🙂 Mutta oli niin vähän ihmisiä lennolla, että hyvin mahtui naapuripenkin eteenkin. Ja checkauksessa ystävällinen lady ihan oma-aloitteisesti buukkasi naapuripaikan tyhjäksi jotta meillä on tilaa matkustella, jopas jotakin.

Hehe, minä vänkäsin tahtoni läpi ettei kania tarvitse turvatarkastuksessa ottaa kopista pois, vaan sen voi laittaa läpivalaisuun. Selvitin senkin jo etukäteen, kun nyt kerran asioita lähdin perinpohjin kaivamaan. Lentokentän valvomosta sanottiin, ettei läpivalaisusta koidu eläimille mitään haittaa, säikkyjä kissoja mm. välillä läpivalaistaan, eli sinne vaan! Kas kun tuo meidän eläkeläiskaniherra on tuollainen vapaa sielu joka makoilee sohvalla ja tulee kun kutsutaan – jos sattuu huvittamaan 🙂 Aattelin etten viitsi ”turhaan” kaveria jo kentällä saattaa sydänkohtauksen partaalle, vielä kun kopista poisto yleensä meinaa eläinlääkärin suorittamaa kaikenmaailman ronkkimista.

Espanjassa kukaan ei korvaansa lotkauttanut koko otukselle, joten reissu meni (kuten jo etukäteen arvelinkin) pitkäkorvan osalta varsin rennosti. Kaveri on kotiutunut vikkelästi, vielä kun ilmat vähän lämpenee heppu pääsee terassille loikoilemaan.

Jotta näin meillä! Monet naurut ja silmien pyöritykset on tullut suoriteltua sekä omasta että muiden puolesta tämän operaation puitteissa, mutta tulipahan tämäkin koettua. Eli yksi eläkeläinen lisää nauttimassa Espanjan auringosta.. 😉 Ihanaa on olla täällä, aurinko jaksaa paistaa ja lämpöäkin +15 nurkilla. Hauskoja päiviä myös teille!