Hei Lune 73! Tosi vaikea

LINKKI

Lissu1
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 59

Hei Lune 73!

Tosi vaikea ottaa kantaa tuohon asuntoaluekysymykseen, se kun on niin makuasia. Itsekään emme vielä asu Torreviejan seudulla vakituisesti, mutta aina kun on mahdollista, vietämme kyllä vapaa-aikamme siellä.

Itse en halunnut asuntoamme Torreviejan keskustasta, vaan hieman kauempaa, rauhallisemmasta urbanisaatiosta. Keskusta tuntui liian tukkoiselta meille. Toki keskustan läheisyydessä on ihanan näköisiä asuinalueita rannan tuntumassakin esim La Mata.

Eri asuinalueiden hitatasoista en osaa sanoa, kannattaa ehkä kysyä paikallisilta välittäjiltä. Laskusuuntaisiahan hinnat nyt ovat ja tosi onnistuneita kauppoja voi tehdä edullisesti.

Tuosta rikollisuudesta, lama ja rötöstely käyvät käsi kädessä joka paikassa ikävä kyllä, muuten maantasoasunto on kyllä osoittautunut ihan mukavaksi ratkaisuksi.
Kulkeminen kauempaa voi tietysti olla hankalaa, ellei ole autoa yms. käytössä aina ( siis teidän vuokralaisilla ). Kaikenkaikkiaan kuitenkin välimatkat ovat melko lyhyitä eri alueiden välillä. Laitan tähän linkin bussiaikatauluista: http://es.geocities.com/mitorrevieja/urbano.htm

Toivottavasti näistä jotain hyötyä, joku, joka asuu alueella vakituisesti osaisi tietysti antaa ajantasaista tietoa. Tässä alueeseen ihastuneen lomailijan ajatuksia…

Onnea etsintään!