Hei kattos

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
santiago kirjoitti:

Kannattaa ottaa rauhallisesti vähän aikaa. Jos en erehdy , niin aina valpas suomilehdistö Espanjassa informoi meitä lukutaitoisia mitä pikimmin tästäkin asiasta.

Alkaa vaan Espanja menettää pikkuhiljaa viehätystään kaiken niuhoittamisen takia. Kohtahan täällä mennään hyysärimaiden malliin. Ja mikä ihmeellisintä, nyt ovat Fachat vallassa???
Pitää alkaa katselemaan jotain hieman vähemmän tiukkapipoista maata, että saisi rauhan eläkepäiviksi.

Santis – Suomessa on nyt sosialistinen hallitus, joka haluaa sosialisoida yksityistä omaisuutta ja työn lisäarvoa minkä ehtii. Etkö ole huomannut miten Kokoomus & SDP & Vihreät ovat ihan sosialistista sakkia, joiden tavoitteena on luoda maksimaalinen ”isovelivalvoo”-yhteiskunta = pahoinvointivaltio, jossa kaikki voivat yhtä pahoin. Joku voi sanoa tuota tiukkapipoisuudeksi, mutta kuvailisin asiaa lähinnä sairaanloiseksi. No EU-yhteiskunta tulee romahtamaan totaalisesti kuten Neuvosto-Ryssä aikoinaan oman mahdottomuuteensa. Ollaanpa valppainan ja aletaan sitten oligarkeiksi. Ja niuhottajat muuttuvat vielä laajemmin omaneduntavoittelijoiksi. Espanja on tosiaan muuttunut niuhoksi – mutta minne mennä? Esimerkiksi poliisit soveltavat sakotuskäytäntöään vaihtelevasti ja etenkin ulkomaalaistaustaiset ovat silmäterällä.