Hei kaikille ja kiitos

LINKKI

katjam
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.04.2009
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

Hei kaikille ja kiitos kirjoituksistanne. Olen ollut viime aikoina sen verran kiireinen etten ole hirveästi ehtinyt seuraamaan keskustelupalstaa. Olen yrittänyt hoitaa mahdollisimman monta asiaa ennen miehen lähtöä, koska kolmen alle kouluikäisen lapsen ”yksinhuoltajana” asioiden hoitaminen on hieman hankalampaa 🙂 Tämän viikon taskina on hoitaa kaikkien rokotukset ajantasalle ja siirtää osa tavaroista varastoon odottamaan kotiinpaluutamme. Tarkoituksemme on viipyä Espanjassa muutama vuosi, mutta eihän sitä koskaan tiedä kuinka pitkäksi tämä reissu venähtää 🙂

Lasten kouluasia on vielä ihan vaiheessa, mutta eiköhän sekin jotenkin järjesty. Periaatteessa voisin pitää isommat lapset kotonakin, mutta lasten kannalta on parempi, että he saavat ikäistänsä seuraa ja oppivat kielen leikin ohessa. Ja jos viivymmekin Espanjassa pitempään, niin on parempi, että lasten koulunkäynti on jo hyvässä vauhdissa.

Annukka, ihana kuulla, että joku on samassa tilanteessa meidän kanssa. Olisi tosi kiva vaihtaa kokemuksia. Saatko sähköpostini orkin kautta. Laitoin ainakin rastin ruutuun, että minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Mahtaako toimia?