Hei Christiina. Tulet

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Asunnon vuokraaminen Hei Christiina. Tulet

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pauliina
pauliina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641

Hei Christiina.

Tulet talveksi pienten lasten kanssa, niin suosittelisin asunnon varaamista hyvissä ajoin. Mitä enemmän Sinulla on toivomuksia, sitä haastavampaa on asunnon löytyminen. Monet menevät ensimmäisiksi päiviksi hotelliin. Yksin asunnon hakeminen on ihan kivaa, mutta kun sihen yhdistää pienet lapset, niin sen jälkeen ei välttämättä ole kivaa. Esim. Nuriasolissa oli jo jonotuslista ensi talvelle.

Talvilinnut ovat varanneet asunnot ensi talveksi jo viime kuussa. Ovat käyneet katsomassa paikalla ja tehneet päätökset. Netti ei ole kovinkaan yleistä vuokra-asunnoissa.

Jos otat kaasuvaihtoehdon, jolla vesi lämmitetään, katso missä saat vaihdettua kaasupulloa. Esim. Pacosin takamaille ei välttämättä ole kiva kuskata pulloa ilman autoa.

Välittäjä, joka tekee yritystoimintaa, ottaa palkkansa tavalla tai toisella. Suomalaiset välittäjät pakkaavat hoitamaan matkan varrella montaa muutakin asiaa vuokralaiselle, kun apua tarvitsee vieraalla maalla.

Jos laitat yhteystietosi pauliina65@hotmail.com, postaan Sinulle espanjalaisen herran yhteystiedot, jolta voit kysyä asuntoa.