Hei!

LINKKI

la luz
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2008
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 277
blues kirjoitti:

Oletkos kysynyt miten koira voisi matkustaa ihan ilman saattajaa? Otappa esim Finnairiin ja Air Finlandiin yhteytta. Ei siita koiran matkustamisesta sen enemman vaivaa lentoyhtiolle ole matkustajan kanssa tai ilman.

Em. lentoyhtiöt eivät ota koiraa kyytiin ilman saattajaa. AirFinlad mainostaa, että koiran voi laittaa rahtina, mutta olin ilmeisesti ensimmäinen, joka halusi koiran lähettää rahtina Málagasta Helsinkiin. Yhteys AF:n huolintafirmaan, henkilölle joka oli ainoa näitä rahtiasioita hoitava (loppujenlopuksi aivan jonninjoutava ja vastuuntunnoton juippi, joka sattui juuri jäämään lomalle kun selvisi ettei koirarahti onnistu…)

-> Lopputulos: Kallis puhelinlasku, palaneet hermot, ja yhteensä satoja hukkaan ajettuja kilometrejä meille lähettäjille sekä vastaanottajille, jotka lähtivät muualta Suomesta ajoissa Helsinkiin koiraa vastaan…koiraa joka ei koskaan päässyt rahtina AF:llä Málagasta yhtään minnekään. ÄLÄ SIIS KOITA LAITTAA KOIRAA AF:N RAHTINA!!! Reklamaatioon ei ole vieläkään vastattu ja tapauksesta on kumminkin jo puolisen vuotta.

Finnair EI kuljeta eläinrahtia lomalennoila ainakaan.

Málagan rahtiterminaalista suoraan kysymällä onnistuu muiden lentoyhtiöiden kautta, mutta koiran ”matkalipulle” tulee edullisimmillaan hintaa yli 400 euroa välilaskullisilla lennoilla.