Hei

LINKKI

Taiju
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 594
yhteys kirjoitti:

Olen töissä täällä jo seitsemättä vuotta eräässä vanhainkodissa,yksityisessä.Puitteet ”talossa” ovat hienot,onhan rakennus aivan uusi ja paikkoja on yli 120,mutta mikä on todella suuri ongelma,on se kun hoitajat eivät todellakaan ole kovin ammattitaitoisia ja niinpä vaihtuvuus on aikamoinen ja vanhuksethan siitä ”kärsivät” ja tietenkin työkaverit.Olenkin haaveillut ,jos saisin sieltä suomesta muutaman kunnon perushoitajan tänne hommiin..:)Se ,miten hoito järjestyy esim.sinulle ulkomaalaisena tässä maassa.Se on parasta ottaa ”puheeksi” siinä kaupungissa tai paikkakunnalla missä asut ja sieltä he neuvovat eteenpäin.Onko hoito kalliimpaa o halvempaa kuin suomessa? Se riippuu,onko hoivakoti yksityinen vai jotain muuta.

Hei, kerro hiukan vanhainkodistanne? Missä sijaitsee? Kuinka paljon työntekijöitä? Millainen on hoitajan palkka/KK? Onko vanhukset sekä suomalaisia että paikallisia/ulkomaalaisia?
Ihan mielettömän mielenkiintoista. Kyllähän Suomessakin ongelmana on jonkinlainen hoitajien sitoutumattomuus vanhustyöhön, mutta löytyy paljon myös sydämellään, kokemuksellaan ja viisaudellaan tekijöitä.

t. hoitsu