Heh

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Frank kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:

ESP-FIN-ESP -viipe on noin vajaa sekunti.

Täh? Viive? Ei siinä kuulu olla mitään viivettä. Vaihda codeciksi G.729. Siis järjestystä muuttamalla oikeastaan kokonaan päinvastaiseksi, eli uudemmat (isot numerot) ensin.

Yhteys tukiasemaan on digitaalinen DECT. Siihen väliin ei kukaan pääse.

STUN… ongelmasi voi olla, että kun ADSL-palomuurisi jollain viiveellä sulkee sen portin millä ensimmäinen puhelu on otettu niin siihen ei voi enää soittaa. EN tiedä osaako joku protokolla, codec tai muu SIPin ominaisuus pitää porttia itsestään auki. Voi olla. STUN huolehtii siitä, että tietoturva ei pääse ”liian suureksi” ja tulevat puhelut onnistuvat.

Minullekin laitteen käyttäytyminen oli outoa, enkä ole varma onko siinä jotain vikaa (firmis) vai onko se vain ominaisuus. Pääasia, että toimii. LAN asetuksista Bridge päälle niin se ei toimi reitittimenä ja sitten homman pitäisi onnistua ok WAN-portista (voit säätää kaikkea).

Toisaalta, jos toimii ÄLÄ KOSKE. :-)[/quote]

joo, ei pitäisi koskea kun toimii. Mutta viimeisimpien puheluiden mukaan tuo viipe taisi olla ns. harhaluuloa ja nyt kiivaampikin keskustelu sujuu hyvin. Okei – siis tukiasema ja päätelaite ovat siis ns. yhtä puuta, joten kukaan ei pääse kiinni tukiasemaani ja soittelemaan sillä. Nyt pääsen muuten WANin kautta myös konfiguroimaan/katsomaan asetuksia.

Muuta negatiivista ei voi sanoa kuin, että handsetin käyttöliittymä on yhtä kankea kuin 90-luvun puolivälin Ericsson-kännyköiden vastaavat…